Om os

Billard Clubben Holbæk

BC HOLBÆK


Klubbens formål er at fremme interessen for organiseret billardspil, så det dyrkes under noble og sportslige former, at afholde årlige klubmesterskaber og andre turneringer, samt at deltage i DDBU´s turneringer og mesterskabskonkurrencer.


Vi vil gøre en forskel for både klubbens medlemmer og alle de nye medlemmer, som vil være med til at fremme relationer og foreningslivet i billardklubben.


BC Holbæk er tilsluttet Den Danske Billard Union (DDBU) og herigennem Danmarks Idræts Forbund (DIF)


Vi er et kultur- og foreningstilbud i Holbæk Kommune og har til huse i kommunens lokaler. 10 klassecenter, Gl. Ringstedvej 32, Byg. 69 kld. 


Klubliv

1.

Bliv medlem


Velkommen til Billard Clubben Holbæk!


Bliv medlem i vores billardklub i Holbæk og få muligheden for at spille billard i hyggelige omgivelser.


Kontakt klubben og få mere information om medlemskab og priser. Tag gerne en ven eller veninde med og prøv at spille billard sammen!


Vi er ca 80 medlemmer i klubben og du/I skal være velkomne.


Ring eller skriv til klubben, så vi hurtigst muligt kan lave en aftale om at mødes i klubben, for at du/I kan se klubben.

Du/I er velkommen til at tage en god ven eller veninde med.


Priser

Senior + 18 år   120,- kr. / mdr.

Pensionister     100,-  kr. / mdr.

Ungdom             35,- kr. / mdr.


Kontingent betales kvartalvis forud (3 mdr.)


Klubbens tlf.: 93 80 80 96

Email: post@billardclubben.dk 2.

Spil billard


Du kan spille

  • Keglebillard
  • Skomagerbillard
  • Snooker 


Vi har 6 kegleborde og 1 snookerbord. Det betyder, at man har altid udebane til snooker- og carambolekampe.


Billard er en sport for alle, ung som gammel, hvor nogen i klubben træner for at at vinde kampe og mesterskaber, hvor andre også mødes i klubben for kammeratskab og social hygge.


Er du helt ny eller har personlige mål, så kan klubben være behjælpelig med begynderinstruktion og til at hjælpe dig på vej til at nå dine individueller mål. 

3.

Social hygge


Mandag holder klubben åben for alle.  19-21.

Mød andre der har samme interesse for billardsporten.

Du vil blive inviteret til at deltage i sociale turneringer, hvor alle kan være med, og her er der ofte også tilknyttet 2-3 klubfester i løbet af året.


Vi forsøger så vidt muligt at invitere alle med til komme ud og spille på et hold, for udover det sportslige så er der også mulighed for at møde andre fra andre klubber.Det sker i klubben

4.

Tirsdags- træning for 50+


Hos Billard Clubben Holbæk er tirsdag formiddag dedikeret til seniorer, der elsker at spille billard. Vi tilbyder træning og klubkampe specielt tilrettelagt for seniorer på 50+ år. Det er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker og nyde en sjov og social aktivitet samtidig med at forbedre ens billardfærdigheder. Kom og vær med i vores fællesskab og oplev glæden ved billard blandt ligesindede.


Tirsdagstræningen 9-13 er forbeholdt 50 + og pensionister. 


Der spilles her løbende interne turneringer i skomager og i fortsat. (handicapdistancer)


Frokost: Der tilbydes fællesfrokost ved 12-tiden, hvor der kan bestilles smørrebrød fra BladcentralenTirsdags- træning aften


18:30-21.00 for alle med tilbud om instrukton.


Hvis du er nybegynder eller ønsker at forbedre dine billard færdigheder, er Billard Clubben Holbæk det perfekte sted for dig. Vi tilbyder billardinstruktion til spillere på alle niveauer, fra begyndere til A-række spillere. Vores instruktører vil lære dig de grundlæggende regler og teknikker, herunder hvordan du holder på køen, står ved bordet, støder til ballerne og sigter korrekt. Du kan også arbejde hen imod at opnå teknikermærker og lære avancerede billard grundteknikker. Kom og lær billard hos os!


5.

Onsdags-træning snooker

Alle kan være med, og der trænes fra kl 18-23


Lær at mestre snooker og udfordre dine tekniske evner!6.

Billardtræning og interne turneringer


Der er normalt klubaften tirsdag aften, og øvrige dage kan der også trænes. 


(DDBU-kampe har altid fortrinsret, men der er ofte plads til andre når der vises hensyn.) 


I løbet af sæsonen vil der blive afholdt interne handicap- og klubmesterskaber, og som bliver afholdt frivillige i klubbens turnerings- og aktivitetsudvalg


7.

Firmabillard


Vi er glade for at kunne tilbyde vores populære firmabillardturnering hver torsdag aften. Turneringen er opdelt i tre rækker: A, B og C rækken. Her mødes firmaholdene ca. hver 3. uge til spændende kampe i skomaerbillard. Vores arrangementer er kendt for at have en fantastisk stemning og masser af sjov ved billardbordene. Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores næste firmaaften, hvor i gerne må komme og opleve stemningen.


Vi vil meget gerne byde nye hold velkommen og opfodre til at kontakte klubben for mere information og til at blive skrevet op til næste sæson, Der er lukket for nye hold resten af sæsonen.


kontaktperson: Kent Iversen 8.

Frivillige


I Billard Clubben Holbæk er vores aktiviteter baseret på frivillighed. Klubben ledes af en frivillig bestyrelse, og det er vigtigt for os, at alle hjælper til i klubben frivilligt med det, de kan bidrage med. Hvis der er opslag, hvor der er brug for hjælp, opfordrer vi dig til at tage del og skrive dig gerne på. Vi har brug for alle medlemmers engagement og bidrag.

Tak til alle. 
9.

Rengøring og oprydning


Bente Aaberg har som frivillig i Billard Clubben Holbæk valgt at tage sig af al rengøring i klubben. For at lette arbejdet har vi investeret i en robotstøvsuger. Derudover vil der i løbet af sæsonen blive afholdt 1-2 fælles hovedrengøringsdage i klubben, hvor alle frivilligt kan bidrage med hjælp. Vi sætter stor pris på fællesskabet og samarbejdet om at holde klubben ren og indbydende.


Derfor sætter vi pris på, at alle overholder ordensreglementet og efterlader klubben pæn og opryddet, som da de kom.Blive medlem

Ring eller skriv til klubben, så vil vi hurtigst muligt lave en aftale om at mødes i klubben for at du/I kan se klubben.

Du/I er velkommen til at tage en god ven eller veninde med. 


Klubbens tlf.: 93 80 80 96

Email: post@billardclubben.dk